Οικόπεδο - 387 τ.μ.

Αβία, Κιτριές, Μεσσηνία
200.000 € 517 € / τ.μ.

Περιγραφή

Πωλείται μοναδικό οικόπεδο, 387 τ.μ. στις Κιτριές Μεσσηνίας.

Το οικόπεδο έχει απεριόριστη θέα, στη θάλασσα και στο βουνό.
Τιμή πώλησης: 200.000€.

Κωδικός ακινήτου: 91

Σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα στα ανατολικά του Μεσσηνιακού κόλπου βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι και η παραλία Κιτριές. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με καταπράσινα νερά, στρωμένη με βότσαλο και διάσπαρτα βραχάκια. Η βλάστηση, πλούσια στην περιοχή, φτάνει μέχρι την θάλασσα.

Η παραλία στις Κιτριές είναι κατάλληλη για οικογένειες που προτιμούν την ησυχία. Διαθέτει λίγες ξαπλώστρες και ομπρέλες και όπως είναι φυσικό, περιτριγυρίζεται από ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι πάνω στο κύμα.

Η διαδρομή από την κοσμική παραλία της Σάντοβας μέχρι τις Κιτριές είναι πολύ γραφική. Περνά από μικρούς οικισμούς, αγγίζει τη θάλασσα και βλέπει τους λιλιπούτιους ορμίσκους, ενώ πού και πού αφήνει τα παραθαλάσσια και εισβάλει με στροφές στην ενδοχώρα, μέσα από ελιές και περιβόλια. Ο δρόμος μπαίνει μέσα στον μικρό οικισμό των Κιτριών και φτάνει μέχρι τη θάλασσα και την παραλία στις Κιτριές.

Η παραλία στις Κιτριές αν και μικρή, συγκεντρώνει το καλοκαίρι πλήθος επισκεπτών κυρίως λόγω του φυσικού τοπίου που περιβάλλει τον μικρό αυτό ορμίσκο.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://anaxrealestate.gr/el

Anax Real Estate
Χρυσάνθου Παγώνη 11, Καλαμάτα, Ελλάδα
https://anaxrealestate.gr/el
anaxkalamata@gmail.com
Τηλέφωνο: +302721550317
Κινητό: +306938176842

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.